•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odbrojavanje do premijere Velikog Getsbija

Studio „Vorner Bros” nastavlja da podiže tenziju pred premijeru raskošnog 3D rimejka filmskog klasika „Veliki Getsbi”. Režiju potpisuje Baz Lurman, a velika premijera je zakazana za 10. maj.„

Za katolički Uskrs objavljeno je šest novih postera sa glavnim junacima filma. Leonardo Dikaprio predvodi zvezdanu glumačku postavu ove epske drame, šeste adaptacije istoimenog romana F. Skota Ficdžeralda iz 1925. godine o dekadenciji u eri džeza.

Fanovi moderne adaptacije „Romea i Julije” Baza Lurmana oduševiće činjenica da Dikaprio posle 17 godina ponovo sarađuje sa australijskim rediteljem.

Britanska zvezda Keri Maligan tumači Dejzi Bjukenan, površnu pomodarku koja postaje Getsbijeva opsesija. Ona je pobedila oštru konkurenciju u vidu Mišel Vilijams, Blejk Lajvli, Natali Portman, En Hatavej, Džesike Albe i Skarlet Johanson.

Dejzinog rođaka i pisca u povoju, Nika Karaveja, tumači Tobi Megvajer.

„Getsbi je posedovao izuzetnu nadu ali imao sam nelagodan osećaj da je krio tajne”, kaže Megvajerov karakter u filmu.

Australijski glumac Džoel Edžerton igra Dejzinog muža ženskaroša Toma Bjukenana.

„Kada sam video kako izgledaju masovne scene žurki, vilica mi je pala na pod”, kazao je Edžerton za "USA today".

„Kamera ne ogromnoj dizalici snimala je stotine besprekorno obučenih ljudi. Oduzelo mi je dah. A onda, na pauzama, svi ti ljudi obučeni u odela iz dvadesetih godina prošlog veka, držali su ajfone i razgovarali. Zadivljujuće”.

Elizabet Debicki tumači Džordan Bejker, golferku i Nikovu simpatiju, a crvenokosa Ajla Fišer je u ulozi Tomove nestabilne ljubavnice Mirtle Vilson.

Nakon američke premijere, film će otvoriti 66. Kanski festival 15. maja.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...