•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paramount planira i treći G.I Joe film

Dugo odgađani G.I.Joe: Odmazda napokon se pojavio u bioskopima u celom svetu i uspeh koji je postigao u prvim danima prikazivanja uverio je čelnike Paramounta da se treba snimati još nastavaka.

Drugi deo filma je prvog vikenda zaradio 132 miliona dolara u svetu i uložena sredstva su povraćena tako da ova franšiza očigledno ima finansijsku održivost i da ćemo uskoro imati prilike da gledamo nove G.I. Joe avanture. Odlaganje izlaska filma je bilo uslovljeno kreiranjem vrhunskih 3D efekata a tako nešto se može očekivati i za buduće nastavke.

Da li će u sledećem delu glavne zvezde biti opet Bruce Willis i Dwayne Johnson pokazaće vreme i njihovi honorari, ali to nije presudno za snimanje trećeg dela.

U međuvremenu, G.I. Joe: Odmazda je na vrhu američkog box ofisa i sa 41.2 miliona dolara u uskršnjem vikendu je drugi najbolji finansijski rezultat svih vremena.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...