•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dean Spanley (2008)

Film je zasnovan na romanu Lorda Dansenija 'Moj razgovor sa Dinom Spenlijem'. Višestruki nosilac nominacija za Oskara, Piter O'Tul se pojavljuje u ulozi Horacija Fiska, razdražljivog, džangrizavog sedamdesetogodišnjaka na kraju svog života s početka 20. veka. Uprkos udaljenom i pomalo zastranelom odnosu sa svojim sinom Henslouom, Horacio se rado priključuje mladiću u redovnim izlascima. Ipak, monotonija i dosada ove rutine na kraju postaje toliko snažna da njih dvojica odluče da odu na predavanje o transmigraciji duša, koje održava gost-predavač, Hindu Svami. Na sastanku će se sresti sa ekscentričnim Dinom Spenlijem (Sem Nil) i između njega i Hensloua razviće se prijateljstvo. Kada se Spenl pridruži Henslou na privatnoj večeri i prihvati da proba retko mađarsko vino, poznato kao Carski tokajac, Spenliju će se instinktivno vratiti sećanja na prethodni život koji je proveo kao pas – a njegova sećanja sadržaće prilično bizarnu vezu sa prošlošću Horacijeve porodice.

Žanr:komedija, drama
Godina:2008
Reziser:Toa Fraser
Scenario:Lord Dunsany
Uloge:Jeremy Northam, Sam Neill, Bryan Brown
Uzrast:PG
Award:7 osvojenih
Studio: New Zealand Film Commission
Zemlja:Australija
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila