•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Postcards from the Edge (1990)

Zasnovan na autobiografskom romanu glumice Keri Fišer, najpoznatije kao princeza Leja iz Ratova zvezda
ovaj iskreni film osvetljava Holivud kakav jeste i kakav bi hteo da bude. Suzan je glumica zavisna od lekova i njena karijera je dovedena u pitanje. Studio je ucenjuje i ona mora da ode da živi sa svojom majkom koja treba da je spreči da pravi nove nevolje.
Međutim, ljudi koji su joj to predložili ne znaju da je njena majka, nekada velika filmska diva, sada šampion u ispijanju koktela... I tako se Suzan, posle višegodišnjih pokušaja da izgradi karijeru i izađe iz senke svoje majke, ponovo dolazi pod istim krovom sa njom. Ipak, uskoro obe otkrivaju veselu stranu zajedničkog života!

Žanr:komedija, drama
Godina:1990
Reziser:Mike Nichols
Scenario:Carrie Fisher, Carrie Fisher
Uloge: Meryl Streep, Shirley MacLaine, Dennis Quaid
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...