•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pregled repertoara Kupina bioskopa od 21. Marta do 27.marta 2013

Džek ubica divova 3D- Film „Džek ubica divova“ nam donosi pricu o drevnom ratu koji je poceo kada je mladi poljoprivredni radnik nesvesno otvorio vrata našeg sveta zastrašujucoj rasi divova. Slobodni na Zemlji prvi put posle vekova, divovi nastoje da povrate zemlju koju su nekada izgubili, terajuci mladica, Džeka, u borbu svog života kako bi ih zaustavio. Boreci se za kraljevstvo, njen narod i ljubav hrabre princeze, on dolazi licem u lice sa nezaustavljivim ratnicima, za koje je mislio da postoje samo u legendama i dobija šansu da postane i sam legenda.

15.30 19.15 h - SVAKOG DANA OD ČETVRTKA!

Pad Olimpa - U ovom napetom akcijskom trileru bivši pripadnik specijalnih jedinica Mike Banning morao je zbog posledica tragične nesreće u kojoj su učestvovali sam predsednik i prva dama SAD-a odstupiti s mesta predsednikovog telohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Belu kuću Benning se nađe zarobljen unutar njenih zidova. Nema drugog izbora već boriti se protiv moćno naoružanog neprijatelja kako bi spasio predsednika i sprečio izbijanje opšteg ratnog stanja.

21.15 h - SVAKOG DANA OD ČETVRTKA!

Od subote je na našem repertoaru i nova 3D animacija Kruds (sinhorinozavan) - „The Croods“ je nova avantura iz radionice „Dreamworks Animation“, saga o porodici pećinskih ljudi, smeštena u fiktivnu praistorijsku eru.
Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta koji poznaju, ova neobična i neustrašiva porodica kreće na putovanje i osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela. Kruds su neobični pripadnici vrste homosapiensa. „Oni su vrlo fizički spremni, ali mentalno imamo posla sa prilično početničkim umovima“, šali se Kris Sanders (Kako da dresirate svog zmaja) koji je režirao ovaj film u saradnji sa Kirkom Demikom (Svemirske šimpanze).

Kruds će se od četvrtka prikazivati u sledećim terminima:

radnim danima: 13.45 17.30

vikendom: 11.00 13.00 17.30

U sali 2 će se prikazivati film koja je niška publika već imala prilike da pogleda u našem bioskopu: Ivica i Marica
Nakon što su kao deca osetili ukus krvi, Ivica (Džeremi Rener) i Marica (Džema Arterton) su postali okoreli osvetnici željni odmazde. Sada će, mimo njihovog znanja, Ivica i Marica postati lovina i moraće da se suoče sa zlom većim i od samih veštica... njihovom prošlošću.

"Ivica i Marica" su na repertoaru od 21.00 h.

Povodom Dana studenata 22. marta, "Kupina" bioskop je u saradnji sa Savezom studenata niškog univerziteta specijalno napravio repertoar za niške studente! Od 14.15 će se prikazivati 3D animacija "Kruds", potom u 16.00 sati "Đžek ubica divova"; u 18.30 je na repertoaru film "U dobru i u zlu", a u 21.00 h "Pad Olimpa".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...