•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta Bred Pit nosi ispod odeće?

Ako ste se ikada zapitali koja je tajna besprekornog tela Breda Pita koje kao da odoleva vremenu, američki mediji imaju odgovor...

Prema najnovijim glasinama svetska zvezda Bred Pit ispod odeće nosi steznik, koji mu pomaže da ima idealnu i zategnutu formu.

Četrdesetdevetogodišnji glumac i otac šestoro dece očigledno nije odoleo zubu vremena. Da ni holivudske zvezde nisu imune na uticaj godina i da s vremena na vreme i one imaju trenutke nesigurnosti pokazuje ovaj slučaj.

Bred Pit i dalje osvaja žene širom sveta, kako žene u zrelim godinama, tako i tinejdžerke i ne skida se sa listi najprivlačnijih muškaraca na svetu. Ovu titulu sigurno nije lako zadržati, pa je Bred posegao za malom pomoći steznika Spanx.

Bred je dodao nekoliko kilograma, tako da u poslednje vreme steznik Spanx nosi ispod odeće, kako bi prikrio višak.

"Steznikom umanjuje ono loše i naglašava dobro", rekao je izvor, dodavši da je glumac ipak na pragu pedesetih i da je sasvim normalno da više nema telo mladića.

Bred Pit je nedavno izjavio da njegovo vreme polako prolazi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...