•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Material Girls (2006)

Dve odvratno bogate naslednice kozmetičkog carstva mogle bi ostati bez svega ukoliko ne zasuču rukave i suoče se sa problemima.

Ava i Tanzie Marchetta devojke su kojima nije teško ne zavideti. One su, naime, naslednice multimilionskog kozmetičkog carstva što im omogućava da se ne zamaraju previše svojom budućnošću stoga se liče na Paris Hilton i njene prijateljice.

Sve to će se preko noći promeniti nakon skandala sa jednim njihovim proizvodom. Devojke će preko noći ostati bez novca, a kao jedini izlaz nameće se odluka upravnog odbora koji bi kompaniju prodao najboljem ponuđaču.

Na samu pomisao prodaje kompanije, koju je vlastitim rukama stvorio ni od čega, njihov bi se pokojni otac okretao u grobu i zbog toga naslednice odbacuju tu opciju. Po prvi put u životu preuzeće odgovornost i propustiti koju zabavu ne bi li se pozabavile ovim 'problemčićem'...

Žanr:komedija, porodični, romansa
Godina:2006
Reziser:Martha Coolidge
Scenario:John Quaintance, Jessica O'Toole
Uloge:Hilary Duff, Haylie Duff, Anjelica Huston
Uzrast:PG
Award:1 osvojena
Studio: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu