•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jim Carrey se vraća jednako luckast kao i pre

Glumac i komičar gumenog lica, kako nazivaju Jima Carreya, otvorio je filmski festival South by Southwest (SXSW) u Austinu u Texasu svojim novim filmom "The Incredible Burt Wonderstone", u kome glumi zajedno sa Steveom Carrellom i Olivijom Wilde.

Carrell tumači lik propalog mađioničara iz Las Vegasa koji odbija da se menja, što ga s vremenom zamalo košta prijateljstva sa dugogodišnjim partnerom na sceni Antonom Marveltonom.

Olivia Wilde se pojavljuje kao pouzdani asistent ovog para, ali je njihov najveći problem pojavljivanje Stevea Graya (Jim Carrey), dugokosog egoističnog uličnog mađioničara čiji trikovi uključuju bušenje rupe u glavi i spavanje na krevetu od žara.

Urnebesna komedija režisera Dona Scardina, dobitnika dve nagrade Emmy za serije "30 Rock" i "Law and Order", u martu će biti predstavljena publici širom sveta, a zanimljivo je spomenuti da se u njoj pojavljuje i slavni mađioničar David Copperfield.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu