•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence: Uopšte nisam seksi osoba i jako sam dosadna

Glumica Jennifer Lawrence na prošloj dodeli Oscara ponela je zlatni kip za najbolju žensku ulogu, a postala je i zaštitno lice za modnu kuću Dior, ali komplimenti na račun izgleda nisu joj najdraži na svetu.

“Ceo svoj život mrzim shopping. Kada sam postala poznata, počeli su da mi daju odeću koja mi se nekad i nije sviđala, ali sam je odevala. Zaključila sam da bih mogla tako ceo život da hodam u odeći koju ne volim pa sam se odvažila i otišla u šoping. I svidelo mi se” – izjavila je 22-godišnja glumica.

“Ne osećam se ni seksi, što očito nije istina. Morat ću da se potrudim da izbacim iz glave tu misao” – iskreno je rekla Jennifer koja sebe smatra dosadnom osobom.

“Nikada ne igram likove koju su mi slični jer sam užasno dosadna i ne bih htela da vidim sebe na filmu” – kaže glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...