•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Karijera joj cvate, ali privatno Catherine Zeti Jones ne ide

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oscar Catherine Zeta Jones oduševila je svojim izvođenjem pesme “All That Jazz” iz mjuzikla “Chicago” za koji je osvojila Oscara kao najbolja sporedna glumica. Uskoro ćemo je gledati u filmu “Slomljeni grad”, političkoj drami u kojoj glumi uz Russella Crowea i Marka Wahlberga. Dok karijera i dalje cvate, privatno stvari ne stoje najbolje.

Nedavno joj je dijagnostifikovan poremećaj raspoloženja koji se manifestira stalnom smenom plača, ljutnje, smeha i tuge.

„Bilo mi je teško da prihvatim, ali odmah sam o tome progovorila, svima sve priznala i osećam se lakše“ - rekla je 44-godišnja glumica. Iako je nakon toga tvrdila kako se još više povezala sa svojim suprugom, 68-godišnjim glumcem Michaelom Douglasom koji se donedavno borio sa karcinomom grla par se nije dobro nosio sa nevoljama. Prema američkim medijima od leta ne žive zajedno. Douglas se navodno iselio iz kuće sa ćerkama Carys (9) i sinom Dylanom (12), a priča se i o razvodu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu