•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steven Spielberg na čelu Kanskog žirija

Oscarom nagrađivani američki režiser Steven Spielberg biće predsednik žirija na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, saopštili su organizatori.

Spielberg (66) će predvoditi žiri tokom festivala koji traje od 15. do 26. maja. On je do sada predstavio nekoliko svojih filmova na ovoj manifestaciji.

Njegov rad pokriva širok spektar "od zabavnih filmova do ozbiljnih refleksija o istoriji, rasizmu i ljudskim stanjima", navodi se u saopštenju organizatora filmskog festivala, prenio je AFP.

Član organizacione komisije Thierry Fremaux rekao je o Spielbergu da "njegovi filmovi, ali i njegova sveopšta posvećenost iz godine u godinu, čine ovog režisera holivudskim filmskim velikanom".

"Ponosni smo što ćemo ga ugostiti", rekao je Fremaux.

Većina filmova sa kojima je Spielberg nastupao u Kanu nije bila u konkurenciji za nagrade, ali je njegov film "Sugarland Express" iz 1974. godine dobio nagradu za najbolji scenario.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...