•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michelle Williams ostavila glumca Jasona Segela

Poslovne obaveze i udaljenost glavni su uzrok raskida jednogodišnje veze Michelle Williams i Jasona Segela. Zbog snimanja serije "Kako sam upoznao vašu majku" Jason je puno vremena provodio u Los Angelesu dok je Michelle bila u New Yorku i viÄ‘ali su se tek nekoliko puta meseÄno u pauzama njegovih snimanja.

Michelle je pre mesec dana priznala kako je jako srećna sa Jasonom pa je ovakav razvoj dogaÄ‘aja iznenadio prijatelje para koji je u vezi bio godinu dana. Michelle inaÄe iz veze sa pokojnim glumcem Heathom Ledgerom ima sedmogodišnju ćerku Matildu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu