•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston uskoro će po drugi put stati ispred matičara

Nakon što je zasijala na dodeli filmskih nagrada američke Akademije, Jennifer Aniston priprema se za još jedan veliki dan.

Glumica je započela sa pripremama za venčanje na kome će se udati za scenaristu i glumca, 41- godišnjeg Justina Therouxa. Jennifer, koja je tri godine starija od svog budućeg supruga, već je našla bend koji će joj svirati na svadbi, odredila je datum venčanja i ono najbitnije, odabrala venčanicu.

Venčanje koje će, kako mnogi najavljuju, biti sakriveno od očiju javnosti, možemo očekivati uskoro, nakon što 41-godišnja Jennifer završi sa snimanjem filma u Connecticutu koje je predviđeno za 8. mart.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...