•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicki Minaj traži filmsku ulogu po svom ukusu

Vatrena raperka Nicki Minaj oduvek je sanjala da će kad odraste postati glumica, a pre nego što se proslavila u muzičkoj industriji nastupila je u predstavi na off-Broadwayu. Nicki je dala glas i liku u četvtom nastavku crtanog serijala Ledeno doba, a sad traži i filmsku ulogu po svojoj meri.

“Volela bih da glumim, samo tražim pravi projekat” - rekla je Nicki novinarima New York Posta – “Imam agenta sa kojim pregledavam neke scenarije pa ćemo videti.”

Nicki je trenutno članica žirija u American Idolu i zabavlja naciju stalnim svađama sa drugom sudijom, pevačicom Mariah Carey. Raperka se dosad zbližila sa mnogim izvođačima i svaki put se razneži prilikom pogleda na ponosnu rodbinu takmičara na bini.

“Gledajući njihove roditelje, shvatila sam da je to njihov san i da mi moramo učiniti sve što možemo da ga sanjaju što duže” - zaključuje raperka sa Trinidada koju je hip-hop magazin The Source izabrao za ženu godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....