•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Ljubavna drama smeštena na jugu Amerike. “Predivna stvorenja” je priča o mladom paru: momku Itanu koji žarko želi da napusti svoj rodni grad i misterioznoj novoj devojci Leni. Oni zajedno otkrivaju mračne tajne o svojim porodicama, svojoj prošlosti i svom gradu.

Akcioni junak, Arnold Švarceneger, vraća se na veliki ekran u nestrpljivo iščekivanom ostvarenju POSLEDNJA BITKA, prvom američkom filmu korejskog reditelja Kim Đi-Vuna.
Posle neuspele akcije u borbi protiv narkotika i gubitka partnera, Rej Ovens (Schwarzenegger), skrhan tugom i osećajem krivice, napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton Džankšn na američkoj granici s Meksikom. Mir mestašca bez zločina naglo narušava smeli i krvavi beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa Gabriejla Korteza (Eduardo Noriega) tokom FBI-evog transfera zatvorenika.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam 2x1 kartu za filmove za nedelju i to za film Predivna stvorenja (19:30) i Poslednja bitka (21:00).

Nagradno pitanje: Ko igra glavnu ulogu u filmu Poslednja bitka ???

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u subotu u toku večeri i obavestićemo dobitnike emailom.

info@prolog.rs

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...