•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Sentinel (2006)

Agent veteran tajne službe, Pete Garrison (Michael Douglas) slučajno otkriva zaveru da se ubije predsednik, kojom rukovodi upravo neko iz tajne službe. Nakon što su mu smestili, Garrison beži. Da Ii će uspeti da razotkrije pravog zločinca pre nego što najbolji istražitelj tajne službe, Garrisonov bivši najbolji drugar, David Brekenridge (Kiefer Sutherland) privede njega?

Ovaj akcioni triler je iznad proseka, dobro postavljen, sa visokim ulozima, odličnim glumcima, ali mu manjka finoća detalja i scenario kome ne bi trebalo toliko doterivanja. Suviše se mnogo prljavštine skupilo na kraju... Svaka čast Douglasu, on je dao sve od sebe u svojoj nezgodnoj ulozi. Kada smo gledali Clinta Eastwooda na zadatku u tajnoj službi u In The Line Of Fire, imali smo utisak kao da sve vreme priznaje da je suviše mator za to sranje. Ali toga kod Douglasa nema, on je sasvim ubedljiv u ulozi zrelog agenta u punoj snazi. Ipak nekako ne možemo da se otresemo utiska da je trebalo da Douglas i Sutherland zamene uloge. Kod Sutherlanda, sa svom tom razdražljivom napetošću njegovog lika, hladnokrvnošću pri baratanju oružjem i ljubavlju ka suludim akronimima i vojničkom žargonu sve je nekako suviše Iako. Postoji neka fina i napeta hemija otac - sin između njega i Douglasa, ali napetost bi bila veća da je sin taj koji je neobjašnjivo postao hulja. Pogledajte scene akcije - sve su one odlično izvedene i besprekorno snimljene, ali u nekom trenutku se Douglasovo herojstvo bez kraja čini neverovatno.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2006
Reziser:Clark Johnson
Scenario: George Nolfi
Uloge:Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger
Uzrast:PG-13
Studio: Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...