•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence u filmu "Ends of the Earth"

Američka glumica Jennifer Lawrence će nakon uloge u filmu "Silver Linings Playbook", za koju je nominovana za Oscara, igrati glavnu ulogu u još jednom filmu režisera Davida O Russella. Film će nositi naziv "Ends of the Earth".

Kako piše Deadline, novi scenario za novi projekt će pisati Chris Terrio, koji je napisao scenario i za film "Argo".

Film će govoriti o istinitim događajima iz života naftnog tajkuna Ernesta Marlanda, koji je izgubio celokupno poslovno carstvo nakon jedne ljubavne afere.

"U filmu 'Silver Linings Playbook' smo od Jennifer tražili da igra čak četiri različite ličnosti. Ona je sav posao uradila neverovatno dobro. Nakon što smo u tom filmu imali priliku videti koliko je ona zaista dobra glumica, odmah smo znali da imamo glavnu žensku ulogu i za film 'Ends of the Earth'. Njena posvećenost samoj umetnosti i onima sa kojima radi je stvarna inspiracija i ako je ona budućnost ove vrste posla, onda se mi nemamo zbog čega brinuti", rekli su producenti Todd Black i Steve Tisch.

Ovaj film će biti treća saradnja između Lawrence i O Russella. Već je potvrđeno da će Lawrence sarađivati sa O Russellom i glumcem Bradleyem Cooperom u jednoj još uvek neimenovanoj političkoj drami.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...