•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rooney Mara opterećena je mišlju da će umreti za vreme snimanja

Tajanstvena američka glumica Rooney Mara progovorila je o tome kako često razmišlja o smrti i o tome šta bi se dogodilo da umre usred snimanja filma.

Zvezda filma "Muškarci koji mrze žene" od svojih morbidnih misli stvori čitav scenario o tome kako bi producenti i snimatelji reagovali da izgube glavnu glumicu u filmu.

“Razmišljam o tome da li bi morali ponovno snimati celi film ili samo nove scene. Prođem u glavi scene koje su ostale i analiziram da li bi mogli da ih završe ili ne” - rekla je 27-godišnjakinja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...