•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Krugovi" osvojili nagradu na Festivalu u Berlinu

Obaveštavamo vas da je film Srdana Golubovića “Krugovi” dobio nagradu na Filmskom Festivalu u Berlinu!

Evropska premijera filma “Krugovi” bila je bila je održana 11. februara.
U prepunoj sali publika je oduševljeno pozdravila ekipu filma, predvođenu rediteljem, Srdanom Golubovićem i glumcima, Nebojšom Glogovcem i Hristinom Popović.

Film nije oduševio samo publiku već je i odlikovan od strane Ekumenskog žirija u kategoriji filmova iz programa Forum na 63. Festivalu u Berlinu. Kako je žiri obrazložio, film “Krugovi” nagrađen je “zbog svoje upečatljive prezentacije ljudske sposobnosti da prevlada naizgled nepobedive predrasude i pomirenjem zaleči rane.”
Više o nagradi možete pogledati putem linka: http://www.berlinale.de/en/das_festival/preise_und_juries/preise_unabh_ngigen_jurys/index.html

Domaća premijera filma “Krugovi” biće odžana 23. februara u Sava Centru u okviru FESTA, dok će na redovnom bioskopskom repertoaru film biti od 25. februara.
Na premijeri u Beogradu glumačkoj ekipi pridružiće se i Leon Lučev, koji u filmu tumači ulogu Harisa, čoveka koji je preživeo zahvaljujući junaku koji se žrtvovao za njega.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu