•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Grandmasters (Yi dai zong shi) (2013)

Kako su borilačke veštine postajale sve popularnije tridesetih godina prošlog veka, sve više ljudi je želelo da nauči više o tome od profesionalaca iz Fošana u Južnoj Kini. Neki od najiskusnijih velemajstora vole da izazivaju svoje protivnike i da se upuštaju u borbu. Da bi obezbedili potpunu koncentraciju, oni bi zatvarali mesto borbe, kako niko ne bi mogao da ode. Nema hrane ni odmora dok se ne postignu neki rezultati. Ip Man je mladi bogati čovek, izuzetno talentovan za borilačke veštine, koji ne želi slavu. Ipak, to ga ne sprečava da upada u nevolje koje dolaze. Dok je velemajstor Kung fasciniran njegovom veštinom, Kungova ćerka se zaljubljuje u njega. U borbi koja dolazi, svi velemajstori u Fošanu imaju samo jedan cilj – da savladaju neprijatelja, Ji Ksan Tjana.

Žanr:akcija, biografija, drama
Godina:2013
Reziser:Kar Wai Wong
Scenario:Kar Wai Wong
Uloge: Ziyi Zhang, Cung Le, Tony Leung Chiu Wai
Studio:Block 2 Pictures
Zemlja:Hong Kong
Jezik:Kineski
Trajanje:130 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...