•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majka me terala na seks a otac me zlostavljao

U šokantnoj autobiografiji "Lucky Me" ćerka glumačke ikone Shirley MacLaine ispovedala je svoje teško detinjstvo i progovorila o tome kako je njena slavna majka nikada nije volela i da je smatrala teretom.

Najbizarnija priča koju je Sachi Parker ispričala u knjizi je ona da je mama kada je imala 17 godina naterala da izgubi nevinost sa dečkom sa kojim je tada bila u vezi. Uznemirujuće je i priznanje da je Sachi vlastiti otac Steve Parker, Shirleyin suprug od koga se kasnije rastala, seksualno zlostavljao.

MacLaine je, piše Sachi, početkom 1970-ih pala pod uticaj dvoje seksualnih terapeuta, sredovečnog bračnog para Eberharda i Phyllis Kronhausen koji su imali uticaj za seksualne revolucije 1960-ih pa ih je primila u svoj dom u Malibuu gde su supružnici praktično živeli sa glumicom i njenom ćerkom.

„Jedan dan u leto 1974. sa svojim dečkom Bradom sedila sam u dnevnoj sobi sa Kronhausensima i majkom. Eberhard me pitao jesam li ikad imala seksualni odnos, a kad sam rekla da nisam njegova žena predložila je da istog trena odem u svoju sobom sa Bradom i da izgubima nevinost. Pogledala sam svoju majku u nadi da će se ona suprotstaviti, ali poduprela je njihovu ideju. Brad i ja na kraju smo na nagovor troje odraslih ljudi otišli u sobu i imali odnos, a oni su nas čekali da razgovaramo o tome kako je bilo. Mrzela sam ih, kao i situaciju u koju su me stavili” - napisala je autorka.

Još gori prema ćerki bio je otac sa kojim je Sachi otišla da živi u Japan kad su joj bile dve godine, dok je majka uživala u sjajnoj glumačkoj karijeri u Hollywoodu.

“Kad mi je bilo sedam ili osam godina, otac je počeo da me poziva u svoj krevet noću, stiskao se iza mene i čvrsto me grlio. Osećala sam nešto tvrdo između svojih nogu. Da li je otišao dalje? Ne sećam se. Moj um je to blokirao. Kao tinejdžerki govorio mi je da ne nosim donje rublje u javnosti i insistirao je na tome da hodam sa otkopčanim gornjim dugmićima na bluzi” - piše Sachi. Posete majci u Americi takođe su bile traumatične jer je zaposlena i egocentrična oskarovka, tvrdi Parker, imala vrlo malo vremena za vlastito dete.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....