•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Kupina bioskopa 14.02. do 20.02.

Ove nedelje će se u bioskopu "Kupina" odigrati premijera romantične komedije "OVAKO JE SA 40". Kako je cela nedelja u znaku ljubavi, "Kupina" bioskop 14. 02., na Dan zaljubljenih, poklanja vredna "Lagunina" izdanja ljubavnim parovima koji kupe karte za premijeru ovog filma. Prvih sedam parova koji kupe kartu mogu dobiti jedan od sledećih naslova:
Čovek i žena - Toni Parsons
Moja omiljena supruga- Toni Parsons
Volim Njujork- Lindzi Kelk
Kada ovo budeš čitala- Lola Džej
Divlji Eros- Majstori savremene svetske priče
Umeš li da čuvaš tajnu
Njemu jednostavno nije dovoljno stalo

Na repertoaru su još i "ANA KARENJINA", "IVICA I MARICA" i "UBIJ IH NEŽNO", kao i 3d animacije u popodnevnim terminima namenjene mlađem uzrastu.

Podsećamo vas da je u toku VELIKA FEBRUARSKA AKCIJA u "Kupini": CENA KARATA ZA SVE PROJEKCIJE JE 230 DINARA!!! CENA SVIH 3D ANIMACIJA JE 200 DINARA!!!

Čast nam je i da najavimo da će se u našem bioskopu 23. februara, u subotu, niškoj publici predstaviti STAND UP teatar iz Beograda. Blagovremeno ćete dobiti sve informacije o ovom događaju, kao i vreme press konferencije, na kojoj će novinari moći da intervjuišu gostujuće glumce.

U saradnji sa "Niškim kulturnim centrom", "Kupina" najavljuje još jedan veliki događaj: KUPINA FEST će se, kao i prošle godine, održati ovoga februara! Svečano otvaranje je najavljeno za 25. februar. O programu (spisku filmova) i vremenu press konferencije bićete blagovremeno obavešteni.

Bioskopski program radnim danima:
sala 1
14:30 ZVONČICA I TAJNA KRILA 3D sinhronizovan
16:00 PET LEGENDI 3D sinhronizovan
17:45 ANA KARENJINA
20:00 OVAKO JE SA 40 PREMIJERA
22:30 IVICA I MARICA

sala 2
21:00 Ubij ih nežno


Bioskopski program vikendom:
sala 1
11:00 SEMIJEVE AVANTURE 2 3D sinhronizovan
12:45 PET LEGENDI 3D sinhronizovan
14:30 ZVONČICA I TAJNA KRILA 3D sinhronizovan
16:00 PET LEGENDI 3D sinhronizovan
17:45 ANA KARENJINA
20:00 OVAKO JE SA 40 PREMIJERA
22:30 IVICA I MARICA

sala 2
21:00 Ubij ih nežno

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...