•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

She's Out of My League (2010)

Kirk Ketner ima dvadeset godina i radi kao carinik na pitsburškom aerodromu. Druži sa svojim srednjoškolskim ortacima i zamišlja kako bi bilo lepo da se pomiri sa svojom bivšom devojkom Marni. Kirk na prvi pogled izgleda zadovoljan svojim životom – sve do dana kada Moli prođe kroz njegovo kontrolno mesto na aerodromu i slučajno zaboravi svoj mobilni.

Moli je pametna, prefinjena i neverovatno lepa – potpuno drugačija od Kirka i potpuno van Kirkovog sveta. Kada joj Kirk vrati telefon, u znak pažnje ona ponudi da mu pokaže zahvalnost zajedničkim odlaskom na hokejašku utakmicu a Kirk prihvata ponudu ne razmišljajući da ga devojka iz snova zove na izlazak.

Da oni jednostavno nisu jedno za drugo, Kirkovi prijatelji i porodica neprekidno ukazuju, ali Kirk to nikako ne želi da prihvati. Nakon što ga je na večeru odvela najlepša žena koju je ikad video, Kirk najzad počinje da veruje u samog sebe i da razmišlja o drugačijoj budućnosti. Kada ostavi katastrofalan utisak na Moline bogate roditelje veza se prekida onoliko naglo, koliko naglo je i počela.

Uz „pomoć“ svojih prijatelja, Kirk započinje sveobuhvatni pokušaj da ponovo osvoji Molino srce, uz urnebesno komične rezultate. Budući da Molin neodoljivi bivši dečko i Kirkova posesivna bivša devojka dodatno komplikuju stvari, Kirk pokušava da dokaže da, ako se dovoljno potrudiš, ljubav može da prevaziđe sve razlike.

She's Out of My League je simpatična romantična komedija koja će vas dobro zabaviti i pokazati da ako se za nešto dovoljno potrudite u životu da će to ćete i uspeti da imate, ili je to samo na filmu tako?

Žanr:komedija, romansa
Godina:2010
Reziser:Jim Field Smith
Scenario: Sean Anders, John Morris
Uloge: Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller
Uzrast:R
Studio:DreamWorks SKG
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu