•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

De-Lovely (2004)

Muzička drama De-Lovely iz 2004. godine donosi nam priču o privatnom i profesionalnom životu čuvenog kompozitora Kola Portera, u kojoj se vremešni autor priseća događaja u svom životu na probi novog mjuzikla zasnovanog na njegovoj priči. Dok Porter upoređuje beleške sa rediteljem Gejbom, ispričaće mu da se proslavio sredinom dvadesetih godina prošlog veka pišući duhovite i sofisticirane melodije za nekoliko brodvejskih mjuzikala.

Činilo se da je Porter bio zadovoljan svojim životom dok nije upoznao Lindu Tomas, prelepu Amerikanku, koja je posle razvoda otputovala u Pariz. Ona se odmah zaljubljuje u Portera, čija inteligencija i šarm predstavljaju pravo osveženje posle braka sa brutalnim suprugom. Njih dvoje otkrivaju da se jako dobro razumeju i brzo se venčavaju, bez obzira na to što je Linda svesna da je njen novi suprug homoseksualac. Ona je bila spremna da mu oprosti povremena neverstva sa muškarcima jer je za uzvrat dobijala preko potrebnu podršku. Međutim, kako su godine prolazile a par se iz Njujorka preselio u Holivud i Porter počeo da piše kompozicije za filmove, Linda shvata da su se njih dvoje udaljili kao i to da su ljubavni izleti njenog supruga sve češći i ozbiljniji, a onda će morati da se nose i sa velikim poteškoćama.

Kevin Kline i Ashley Judd su izneli ovu muzičku biografsku dramu koju vam savetujemo da pogledate.

Žanr:biografija, drama, muzički
Godina:2004
Reziser:Irwin Winkler
Scenario:Jay Cocks
Uloge: Kevin Kline, Ashley Judd, Jonathan Pryce
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio:Metro-Goldwyn-Mayer
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:125 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....