•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

J. Lawrence: Uhodila sam Johna Stamosa i buljila mu u stražnjicu

Lepa glumica Jennifer Lawrence uvek je sledila svoje srce, a ono je 22-godišnjakinju nedavno odvelo do glumca Johna Stamosa.

Gostujući u TBS-ovom showu "Conan" otkrila je da je bila opsednuta zgodnim 49-godišnjim kolegom najpoznatijim kao ujka Jesse iz humorističke serije "Puna kuća".

„Zajedno smo bili na zabavi, a ja sam se pretvorila u perveznjakovića. Sledila sam ga i buljila u njegovu zadnjicu.” Totalno sam poludela!” – priznala je Jennifer i nastavila:

“Nisam želela da ga upoznajem jer uvek kad se upoznajem sa nekime ko mi se sviđa, ne ispadne dobro, pa sam ga izbegavala. Ali onda su ga moji prijatelji doveli, jer su budale, i počela sam da šizim. John me pitao jesam li uzimala kakvu drogu, a ja sam mu odgovorila: "Ne, potpuno sam svesna. Jednostavno sam takva."

Stamos je posle priznao da je bio jako počašćen simpatijama koje Lawrence gaji prema njemu, a njeno priznanje da nije mogla skinuti pogled sa njegove guze prokomentisao je:

“Prvi put u životu ostao sam bez teksta.”

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...