•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad i Jolie žele usvojiti dete iz Kine i uče mandarinski jezik

Brad Pitt (49) i Angelina Jolie (37) iznenada su počeli da pokazuju veliko zanimanje za Kinu i počeli su da uče mandarinski jezik, pišu britanski mediji. Njihovi prijatelji tvrde da će im učenje jezika i te kako koristiti jer nameravaju usvojiti još jedno dete. Glumački par navodno ovog puta želi da ono bude iz Kine. Osim njih, mandarinski jezik uče i njihovo šestoro dece kao i Angelinin otac John Voight.

“Brad i Angelina računaju da će Kina uskoro biti najmoćnija zemlja na svetu kao i da je to zemlja najveće i najstarije svetske kulture. Njihovi prijatelji smatraju da će njihovo sledeće usvojeno dete biti iz Kine jer su postali opsednuti tom zemljom” – otkrio je izvor.

Par je dosad usvojio dečaka Maddoxa (11) iz Kambodže, devojčicu Zaharu (7) iz Etiopije i dečaka Paxa (8) iz Vijetnama. Imaju i troje biološke dece, ćerku Shiloh (6) a i blizance Knoxa i Vivienne (4).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...