•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Johnny-em Knoxville-om?

Johnny Knoxville se proslavio kontroverznom realiti serijom Jackass koju je osmislio i u kojoj je glumio, i postao jedan od najtraženijih talenata Holivuda.

Džoni je nastupao i producirao uspešne filmove Jackass, Jackass Two i Jackass 3D koji je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio 50 miliona dolara. Noksvil je takođe glumio u The Ringeru braće Fareli zajedno s Katerinom Higl i igrao Luka Djuka u Dukes of Hazzard zajedno s Šonom Vilijamom Skotom. Glumio je pre toga u različitim filmovima, kao što su The Lords of Dogtown, A Dirty Shame, Walking Tall i u Men in Black 2. Za MTV je sa svojim partnerima producirao nekoliko serija, kao i dokumentarce The Wild and Wonderful Whites of West Virginia i Birth of Big Air o poznatom BMX bajkeru Metu Hofmanu.

Osim u Poslednjoj bici s Arnoldom Švarcenegerom, Noksvil isto glumi u Small Apartmemts zajedno s Bilijem Kristalom i Džejmsom Kanom. Na jesen 2012. godine glumio je u komediji Fun Size. Trenutno zajedno s Rodžerom Alanom Vejdom vodi radio emisiju The Big Ass Happy Family Jubilee.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu