•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimaće se novi Gremlini

Warner Bros. upravo pregovara sa Stevenom Spielbergom, tačnije, sa produkcijskom kompanijom Amblin Entertainment, ne bi li dobio prava za rimejk još jedne popularne franšize iz osamdesetih – horor komedije 'Gremlini', snimljene 1984.

Doduše, ovo nije prvi put – NME piše da su prethodni pregovori propali, jer se projekat uvek činio preskupim, pre svega zbog Spielbergovog posla. Naime, on je bio izvršni producent izvornih filmova, a to bi trebao biti i u novim verzijama.

Original je režirao Joe Dante, a film govori o tinejdžeru koji dobija mogwaija za rođendan, čudno biće po imenu Gizmo koje, ako ga nakvasite i hranite nakon ponoći, stvara zle male gremline.

Nastavak 'Gremlins: The New Batch' snimljen je 1990, a tokom godina proizvodile su se video igre, akcijske figurice, pa čak i pahuljice sa brendom 'Gremlina'.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...