•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Everything Will be Fine (Alting bliver godt igen) (2010)

Priznati filmski režiser Jakob Falk je unezveren i iscrpljen zbog hitnog roka za scenario koji piše. Ushićenost i sreća koju deli sa svojom suprugom Helen povodom skorog usvajanja deteta jedina je stvar koja trenutno može da ga smiri.

Vozeći se kući posle napetog sastanka sa producentom, Falk udari čoveka kolima na mračnom šumskom putu na periferiji Kopenhagena, posle čega pobegne. On ostavi teško ranjenog čoveka da leži na putu i požuri do obližnje benzinske pumpe odakle anonimno prijavi nesreću. Falk je šokiran kada u torbi čoveka koga je pregazio pronađe fotografije ratnih zarobljenika koje muče danski vojnici. Kada se poveri svojoj sestri Siri, koja radi za dansku televiziju, ona ga upozori na značaj i opasnosti posedovanja takvih fotografija. Falk postaje još nervozniji kada novinar počne da ga ispituje u vezi sa izvorom fotografija. On počinje da sumnja na policijsko zataškavanje kada otkrije da je nesreća zavedena kao lažna uzbuna – na šumskom putu nije pronađeno nikakvo telo.

Kada mu neko ukrade fotografije iz kola, Falk postaje siguran da se radi o političkoj zaveri. U sve većoj paranoji i strahu, on kreće u frenetičnu poteru da razotkrije misteriju nestalog čoveka i njegovih fotografija. Scenarista i režiser poznat po tome da je opsednut svojim pričama, otkriva istinu, strašniju nego što je zamišljao.

Priča i radnja u filmu su dosta zakomplikovane pa vam se može film učiniti nejasnim, nedorečenim, skokovitim... ali na kraju će vam sve biti zajsno kada se sve otkrije. Možda je sada tek vreme da film pogledate, ponovo.

Žanr:drama, triler
Godina:2010
Reziser:Christoffer Boe
Scenario:Christoffer Boe
Uloge:Jens Albinus, Igor Radosavljevic, Marijana Jankovic
Studio: AlphaVille Pictures Copenhagen
Zemlja:Denmark
Jezik:Danski
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...