•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

00:30 - TAJNA OPERACIJA - Početak bioskopske distribucije 24. januar

Od 24. januara u našim bioskopima počinje prikazivanje filma 00:30 - TAJNA OPERACIJA (Zero Dark Thirty).
U pitanju je film koji bez trijumfalizma prikazuje operaciju pronalaženja i eliminisanja jednog od najtraženijh ljudi u istoriji, Osame bin Ladena. Sjajna glumačka ekipa i dobitnica Oskara za režiju, Ketrin Bigelou (Hurt Locker - 2010), napravili su uzbudjivo i snažno ostvarenje koje su američki kritičari (American Film Institute, National Board of Review, New York Film Critics Circle, i mnogi drugi) proglasili najboljim filmom godine. Usledile su mnogobrojne nominacije za nagrade Oskar (5 nominacija), BAFTA (5 nominacija) i Zlatni Globus (4 nominacije), koje su uključivale i nominacije za najbolji film, najbolju režiju, najbolji scenario, najbolju žensku ulogu, itd.

Zbog načina na koji je u filmu prikazano ispitivanje osumnjičenih (fizička i psihička tortura) protestvovali su i neki američki političari i deo javnosti, ali to nije smetalo filmu da proteklog vikenda bude najgledaniji u američkim bioskopima sa zaradom za vikend (11.-13. januar) od 24,4 miliona dolara.

Uloge u filmu tumače Džesika Čestin (Mama, Lawless, Texas Killing Fields), Kris Prat (The Five Year Engagement, What's Your number?), Džoel Edžerton (Warrior, The Thing). Film je režirala Ketrin Bigelou (The Hurt Locker).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu