•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glass House: The Good Mother (2006)

Staklena kuća (Dobra majka) je američki horor/triler, drugi nastavak od istog reditelja Stevea Antina, flima Staklena kuća.

Brat i sestra, Abby i Ethan u automobilskoj nesreći izgube svoje roditelje. Nakon nekog vremena ih usvaja porodica Goode, Eve i Raymond i oni postaju njihovi staraoci. Eve i Raymond su deci obećali jako ugodan život, i da će moći da imaju što god požele, a na početku se tako i činilo. Živeli su u nekom zabačenom području gde su takoreći bili odvojeni od sveta. Abby je odmah uočila da nešto nije u redu, ali je mislila samo da se treba naviknuti da živi tako raskošno. Dobila je sobu u drugoj polovini kuće, daleko od svog brata koji je bio u sobi odmah do Goodovih. Ethan se uskoro jako razboleo, a Abby je otkrila kako ga Eve s nečim truje, a u međuvremenu je otkrila kako je imala mnogo druge dece kojima je to isto radila. Nija smela koristiti telefon niti ići bilo kuda izvan kuće, tako da nikako nije imala priliku pobeći. Ali, jednoga dana joj se ukazala prava prilika ali ju je Eve uhvatila pa ju je zaključala na tavanu. Abby razbija prozor i beži a Eve pada niz stepenice. Raymond je na kraju ubija a Ethan i Abby odvozi njihov rođak Ben koji je i mnogo pre sumnjao u Goodove. On je postao sada njihov staratelj.

Ovo je nastavak istoimenog filma od pre par godina i kako obično biva sa nastavcima generalno su uvek slabiji od originala. U koristi ne ide ovom filmu ni to što se pojavio direktno na dvd/vhs tržištu i što nema u filmu nijednog poznatijeg glumca, pa tako nemojte imati prevelika očekivanja od filma.

Žanr:krimi, drama, misterija
Godina:2006
Reziser:Steve Antin
Scenario: Brett Merryman, Wesley Strick
Uloge:Angie Harmon, Joel Gretsch, Jordan Hinson
Uzrast:R
Studio: Destination Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila