•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ako Schwarzenegger može biti guverner, ja mogu biti predsednik

Knjiga “Going Clear: Scientology, Hollywood and the Prison of Belief” još nije ni izašla, a već je podigla veliku prašinu u javnosti. Iz vrha Scijentološke crkve oštro su demantovali u njoj iznesenu tvrdnju da je njihov vođa David Miscavige sugerisao Tomu Cruiseu da se razvede od Nicole Kidman. Takve informacije nazvali su pogrešnima i bizarnima.

Autoru knjige Lawrenceu Wrightu, inače dobitniku Pulitzerove nagrade, detalje o nepoznatom delu Cruiseovog života dao je Marty Rathbun, nekadašnji scijentolog koji više nije član te crkve. On je dodao da Nicole nije želela da ima nikakve veze sa scijentolozima. Osim detalja o razvodu, u knjizi se govori i o političkim ambicijama Toma Cruisea. Popularni glumac navodno je bio u kontaktu sa brojnim svetskim državnicima, a jednom prilikom je izjavio: “Ako Schwarzenegger može biti guverner, mogu i ja biti predsednik.”

Wrightova knjiga, koja u prodaju kreće 17. januara, nije prva koja progovara o velikom Miscavigeovu uticaju na Cruiseov život. Više se puta i pre pisalo o tome kako su vođa scijentologa i njegovi saradnici glumcu birali novu suprugu nakon što se razveo od Nicole.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...