•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kandidati za Oskara u bioskopu Vilin Grad

Filmovi „Linkoln” i „Pijev život” osvojili su najveći broj nominacija za Oskara i boriće se za nagradu u najvažnijim kategorijama – za najbolji film i najbolju režiju. Film Anga Lija „Pijev život“ osvojio je 11 nominacija i nalazi se na redovnom bioskopskom repertoaru. „Linkoln” vodi sa čak 12 nominacija i prikazivaće se u „Vilinom Gradu“ od 7. marta.

Film Stivena Spilberga o najomiljenijem američkom predsedniku Abrahamu Linkolnu sa Danijelom Dej Luisom u naslovnoj ulozi nominovan je i u kategorijama glavna i sporedna muška uloga, sporedna ženska uloga, kamera, kostim, muzika, montaža zvuka, adaptirani scenario, produkcija i montaža.

Umetničko 3D ostvarenje Anga Lija, koje je rađeno po knjizi Jana Martela, „Pijev život” nominovan je i u kategorijama: najbolji adaptirani scenario, najbolja kamera, montaža, muzika, pesma, produkcija, zvuk, montaža zvuka i najbolji vizuelni efekti.

I drugi filmovi koji su u trci za prestižnu nagradu Američke filmske akademije naći će se na redovnom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“. Novi film Kventina Tarantina „Đangova osveta“ startuje 17. januara, triler o hvatanju Osame bin Ladena „00.30 – Tajna operacija“ prikazivaće se od 24. januara, a mjuzikl „Jadnici“ i film Mihaela Henekija „Ljubav“, koji je osvojio Evropsku nagradu za dramu, od 28. februara.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...