•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljene nominacije za Oskara

Film “Lincoln” Stivena Spilberga nominovan je u čak 12 kategorija za najveću filmsku nagradu Američke akademije - Oskar, saopštili su svetski mediji danas.

Dve manje ima “Pijev život” Anga Lija. Ove godine filmske snage za nagrade Američke filmske akademije odmeriće iskusne filmadžije poput Spilberga i Lija ali i mladih nada kao što je debitant Ben Zejtlin. Njihovi filmovi našli su se među nominovanima za najbolja ostvarenja, a oni se takmiče i za nagradu za najbolju režiju.

U kategoriji za najbolji film pored “Lincolna” nalaze se “Amour” Majkla Hanekea, “Đangova osveta” Kventin Tarantina, “Argo” Ben Afleka, “Pijev život” Ang Lija, “Zveri južnjačkih divljina” Bena Zejtlina, “Silver Linings Playbook” Dejvid O. Rasela, “ Zero Dark Thirty” Ketrin Bigelou i “Jadnici” Toma Hupera.

U kategoriji za najboljeg reditelja nominovani su Dejvid o Rasel, Ang Li, Stiven Spilberg, Mihael Haneke i Ben Zejtlin.

U kategoriji najboljih glavnih glumaca su Danijel Dej Luis, Denzel Vašington, Hju Džekmen, Bredli Kuper i Žoakin Finiks. Glavna glumica će biti jedna od sledećih nominovanih - Naomi Vots, Džeksi Čestin, Dženifer Lorens, Emanuel Riva i Kuvanžene Volis.

U kategoriji sporednih uloga Kristofer Valc, Filip Simor Hofman, Robert de Niro, Alen Arkin i Tomi Li Džons. Od žena u sporednim ulogama biraće se između Sali Fild, En Hatavej, Džeki Viver, Helen Hant i Ejmi Adams.

Glamurozna dodela Oskara održaće se 24. februara u pozorištu „Dolby Theatre“ u Holivudu, a putem direktnog prenosa pratiće je gledaoci u 225 zemalja.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...