•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Must Love Dogs (2005)

Prema bestseleru Claire Cook, scenario je napisao i film režirao dvostruki dobitnik Emmyja, Gary David Goldberg. Voliš li pse duhovito je, naporno i na kraju nagrađeno putovanje žene koja oprezno otkriva ljubav i uči verovati svojim instinktima. Kao što je njena porodica redovno podseća, nikad nije dobro odustati od ljubavi.

Tridesetogodišnja vaspitačica u vrtiću, Sarah Nolan (Diane Lane) osam meseci je rastavljena, a toliko je njena porodica više ne može podneti. S najboljim namerama, pokušavajući je usrećiti, intervenišu i pokušavaju je izvući iz pidžame i naterati da počne da izlazi. Sarine sestre, Carol (Elizabeth Perkins) i Christine (Ali Hillis), pošto-poto žele naći nekoga za nju. Njihov otac, udovac Bill (Christopher Plummer), daje joj dobar primer svojim nedavnim sastancima koje je ugovorio preko interneta. Bill se viđa sa slobodoumnom Dolly (Stockard Channing), koju je takođe upoznao preko interneta, ali i s mnogim drugim damama čija imena njegove kćeri ne mogu popamtiti.

Pokušavajući pomoći Sarah u njenom debiju na internet stranicama, Carol i Christine se predstavljaju kao Sarah i stave njen profil na perfectmatch.com, s tekstom, "Fina, senzualna, živahna i zabavna. Rastavljena žena traži posebnog muškarca za zvezdane noći. Mora voleti pse." I zatim čekaju odgovor.

Sarah će uskoro morati da pretrpi niz nezgodnih sastanaka s nesrodnim dušama, ali i spoj s jednim mogućim pravim - čudnim, ali zanimljivim graditeljem brodova, Jakeom Andersonom (John Cusack), idealistom koji romanse meri Dr. Zhivago standardom. S druge strane, Jake možda treba više nego što mu je Sarah sada sposobna dati. U međuvremenu, na poslu se pojavljuje nova osoba - Bob Connor (Dermot Mulroney), rastavljeni otac jednog deteta iz njenog vrtića. Šarmantan i opušten, Bob se čini savršenim tipom... Ali je li to predobro da bi bilo istinito?

Uživaćete u ovoj romantičnoj komediji jer verujemo da se nećete pokajati.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2005
Reziser:Gary David Goldberg
Scenario: Claire Cook
Uloge:Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins
Uzrast:PG-13
Studio: Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu