•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li Brad Pitt sme u Kinu nakon filma Sedam godina na Tibetu?

Hollywoodska zvezda Brad Pitt toliko je popularan u Kini da se čak pridružio i njihovoj verziji Twittera, a iz prvog statusa na socijalnoj mreži Wiebo može se zaključiti da planira posetu komunističkoj državi, piše RT.

"Istina je. Dolazim", napisao je Pitt na svom profilu. Vest da se jedan od najzgodnijih muškaraca sveta sprema na put u Kinu podeljen je i citiran više od 30 hiljada puta te je dobio velik broj komentara, a hiljade iznenađenih korisnika izrazile su svoje oduševljenje.

Nije jasno je li Pitt mislio da će posetiti Kinu ili je samo označio svoj dolazak na kineskoj socijalnoj mreži. U šest sati slavni glumac je već skupio 100 hiljada "prijatelja". Neke filmske internet stranice pišu da je Pittu zabranjen ulazak u Kinu nakon što je 1997. godine snimio film "Sedam godina na Tibetu".

Film se temeljio na istinitoj priči austrijskog alpiniste koji se sprijateljio sa Dalaj Lamom u trenucima kada je Kina okupirala Tibet. Negativno prikazivanje Kineza u filmu navodno je naljutilo službeni Peking.

Kineske vlasti već dugo vremena prate i cenzurišu aktivnosti na internetu. U Kini su blokirane mnoge popularne stranice kao što su Facebook i Twitter.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....