•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kon-Tiki (2012)

Avanturistička biografska istorijska drama rediteljskog dvojica Joachima Ronninga i Espena Sandberga (obojica takođe reditelji izvrsnog Norveškog biografskog ratnog filma Max Manus, ali i zabavnog hollywoodskog westerna Bandidas) snimljena u ko-produkciji Velike Britanije, Noveške i Danske. Radnja filma je bazirana na istinitom događaju iz 1947. kada je Norveški istraživač i pustolov Thor Heyerdahl, zajedno sa još petoricom krenuo u ekspediciju preko Pacifika sve do Polinezijskih ostrva na tek malo boljem splavu. Ekspedicija se ubrzo pretvorila u nezaboravnu pustolovinu i borbu za preživljavanje zbog teških uslova na moru i morskih pasa, kao i međusobnih trzavica. Putovanje je trajalo punih 101 dana, sa 4,300 pređenih milja pre nego li su se doslovno zabili (i razbili) o greben na Tuamotu ostrvima. Na sreću, cela “posada” je prošla neozleđeno i svi su se srećno vratili kući.

Za one koji vole avanturističke filmove ovo je nešto šta ne bi trebali da propuste.

Žanr:akcija, avantura, biografija
Godina:2012
Reziser:Joachim Rønning, Espen Sandberg
Scenario: Petter Skavlan, Allan Scott
Uloge:Pål Sverre Valheim Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Gustaf Skarsgård
Award:1 osvojena
Studio: Recorded Picture Company (RPC)
Zemlja:UK
Website:www.facebook.com/kontikifilmen
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....