•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper i Zoe Saldana raskinuli zbog karijera

Nova 2013. godina loše je počela za jedan slavni hollywoodski par. Naime, Bradley Cooper i Zoe Saldana su raskinuli.

Par je planirao da praznike provedu zajedno, ali plan im nije uspeo jer su raskinuli pre Božića. Ovo je njihov drugi raskid. Šest meseci posle prvog raskida, u septembru su se pomirili, ali nova idila trajala je samo tri meseca.

Izvor blizak paru za New York Post je rekao:

“Plan im je bio da praznike provedu u Parizu, ali nije išlo. Zoe je na kraju Novu godinu dočekala sa prijateljima u Majamiju. Bila je odlične volje pa, iako joj je prekid teško pao, dobro je to skrivala. Naše mišljenje kao njihovi prijatelji je da im se veza ponovno raspala zbog prezauzetosti karijerama.”

Bradley trenutno promoviše film "Silver Linings Playbook" i snima reklamu, a Zoe je zauzeta snimanjem "Star Treka" i "Blood Tiesa".

Bradley (37) i Zoe (34) upoznali su se na snimanju filma "The Words" i bili zajedno tri meseca pre nego što su prvi put raskinuli u martu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila