•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dumb & Dumber (1994)

Film govori o dvojici glupavih prijatelja iz grada Providence u Rhode Islandu, Lloydu i Harryju. Dok se Harry bavi brigom o psima, Lloyd radi kao vozač limuzine i jednog dana vozi prekrasnu Mary, u koju se odmah zaljubi, do aerodroma. Nakon što ona tamo namerno ostavi aktovku i otputuje, Lloyd je pokupi i s Harryjem kreće na put preko cele države kako bi stigli do zimovališta Aspen u Coloradu.

Nakon putovanja ispunjenog različitim dogodovštinama konačno stižu tamo, i odmah nastoje pronaći Mary i vratiti joj aktovku. Ali, tokom svađe u kojoj Harry pokuša baciti aktovku u obližnje jezero, uvide da se u njoj nalazi velika količina novca. Budući da više nemaju ni vlastitog novca ni mesta za odsesti, odluče "pozajmiti" deo novca koji se nalazi u aktovci. Međutim, trošenje novca im izmakne kontroli i njime plate ostanak u najluksuznijem apartmanu, te ga troše za kupovinu različitih nepotrebnih stvari i skupocijenog Lamborghinija Diablo.

Ali, kad se pokaže da je novac u aktovci zapravo bio namenjen kao otkupnina u zamenu za otetog Marynog muža, obojica se suoče s otmičarom i policijom.

Dumb & Dumber (Tupan i glupan) je odlična komedija baraće Farrelly sa mnogo komičnih scena a Jim Carrey i Jeff Daniels su odlični. Topla preporuka.

Žanr:komedija
Godina:1994
Reziser: Peter Farrelly
Scenario: Peter Farrelly
Uloge:Jim Carrey, Jeff Daniels, Lauren Holly
Uzrast:PG-13
Award:4 osvojene
Studio: New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/DumbandDumberMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...