•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dugogodišnja mora: Tom Cruise strahuje
 da će umreti od tumora

Tom Cruise se svako veče budi u znoju jer ga već duže vreme progoni jedna te ista noćna mora.

“U posljednjih 28 godina sanja isti san, a to je da leži u bolničkom krevetu i umire od raka” – rekao je bliski prijatelj američkoga glumca. Dodao je da ga taj san proganja jer mu je i otac Thomas Mapother III. preminuo od zloćudne bolesti sa 50 godina, koliko i Tom sada ima.

“Porodica se pre pola godine jako zabrinula za njegovo zdravlje jer je u manje od mesec dana smršao sedam kilograma. Sumnjali su tada na najgore, ali srećom uzrok gubitku kilograma je stres zbog razvoda od Katie Holmes” – kaže prijatelj.
Cruise se boji prerane smrti jer ne želi da njegova ćerka Suri odrasta bez oca.

“Suri je još mala i Tom ne želi propustiti njeno odrastanje. Strahuje da će uskoro umreti od neke zloćudne bolesti koja će ga sprečiti da bude uz Suri u važnim životnim situacijama!” – ispričao je Cruiseov prijatelj.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...