•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra premijera filma „Pijev život 3D“

Spektakularno ostvarenje oskarovca Anga Lija, “Pijev život 3D” sutra će premijerno biti prikazano u domaćim bioskopima.

Ova epska avantura nominovana je za Zlatni globus i to u kategorijama: najbolji film, najbolja režija i najbolja muzika, a kritičari ovaj film svrstavaju među favorite i za predstojeću dodelu Oskara.

Povodom premijere filma „Pijev život 3D“, 18. decembra biće organizovan i najveći filmski tweetup u Srbiji - korisnici društvene mreže Tviter okupiće se u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Arena Cineplex” u Novom Sadu i “Vilin Grad“ u Nišu. Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama MCF MegaCom Filma.

Film koji govori o velikim idejama – veri, nadi i borbi za opstanak, zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati magično putovanje mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma tankera koji je između ostalog, prevozio i divlje životinje, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar i zebra. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...