•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film o zombijima u CERN-u postao internet hit

Film o zombijima, snimljen u najvećoj laboratoriji za ispitivanje čestica na svetu, koja se nalazi duboko ispod granice između Francuske i Švajcarske, je postao internet hit. Međutim, ceo film je snimljen bez znanja šefova CERN-a.

Radnja filma se fokusira na tim mladih fizičara i istraživača koje po laboratorijima nakon teške nesreće proganjaju krvoločni zombiji. Iako ovaj film sigurno nećemo imati prilike da gledamo u bioskopima, on je postao pravi hit na YouTube-u.

U filmu glume mladi fizičari iz Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

"Kada su snimili celi film tražili su odobrenje CERN-a za njegovo prikazivanje. Naravno da ne možemo odobriti nešto takvo, ali nismo želeli ni da ih zaustavimo u namerama. Nakon svega, to je ipak tipično ponašanje za sve studente na celom svetu", kazao je James Gillies, potparol CERN-a.

Radnja filma počinje nakon nesreće u Velikom akceleratoru čestica, nakon čega se veliki broj naučnika pretvara u zombije. Grupa preživelih naučnika pokušava rešiti situaciju i domoći se površine i sigurnosti.

Producenti su naveli da tokom snimanja filma nisu imali pristup kružnom tunelu dugom 27 kilometara u kojem se obavljaju svi eksperimenti.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...