•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se rimejk filma "Jumanji"

Za pisanje scenarija za planirani rimejk filma "Jumanji" biće zadužen scenarista Zach Helm. Kako piše Heat Vision, rimejk filma će raditi studio Sony Pictures.

Producenti ove filmske adaptacije knjige Chrisa Van Allsburga iz 1981. godine će biti Matt Tolmach i Bill Teitler.

U filmskoj adaptaciji Joea Johnstona iz 1995. godine su glumili Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst i Bradley Pierce.

Priča se fokusira na misterioznu igru koja oživi i počinje da menja svet oko sebe. Kada je dvoje dece otkriju oni oslobode bivšeg igrača koji je bio decenijama zarobljen unutar igre.

Helm je takođe pisao scenarije za filmove "Stranger Than Fiction", "Mr Magorium's Wonder Emporium" i za predstojeći filma Bena Stillera pod imenom "The Secret Life of Walter Mitty".

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...