•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Barbra Streisand pisaće autobiografiju i snimiti film o sebi

Glumica Barbra Streisand napisaće autobiografiju. 70-godišnjakinja koja je karijeru započela kao devojčica krenula je u potragu za pomoćnicima koji će o njenom životu napraviti film, a potom napisati i knjigu.

“Pisaću memoare i kasnije ih pretočiti u knjigu. Što se tiče filmova, prvi je na redu mjuzikl "Gypsy", ali njega ne mogu raditi dok ne nađem sponzore. To je najteži deo zadatka” – kaže. Dok se njeni snovi ne počnu ostvarivati, Barbra će uživati u toplom zagrljaju svog supruga Jamesa Brolina.

“U nekim trenucima osećam se kao da imam snage za svetsku turneju pa poželim ponovno pevati i plesati. Ali čim se setim nastupa, prisetim se i umora i nemira koji oni nose sa sobom pa se brže-bolje povučem i počnem uživati u miru i spokoju koje mi je doneo porodični život” – priznaje Streisand.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...