•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda Malcolm in the middle pretrpeo je blaži moždani udar

Glumac koji danas slavi svoj 26. rođendan, u petak je prevezen u bolnicu u Arizoni nakon što su njegovi prijatelji primetili da se ponaša čudno, piše portal TMZ. Frankie Muniz imao je problema sa govorom i razumevanjem reči pa su se njegovi prijatelji jako uplašili. Zvezda serije Malcolm in the middle u utorak je na svom Twitter profilu objasnio o čemu je bila reč.

“Bio sam u bolnici jer sam pretrpeo blaži moždani udar. To nije uopšte smešno, moram početi da se brinem o svom telu. Starim” - napisao je glumac. Lekari neznaju šta je tačno bio uzrok. Čekaju se rezultati pretraga. Frankie je u petak trebao krenuti na turneju sa svojim bendom, ali po lekarskoj preporuci, mora odmarati.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...