•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Water for Elephants (2011)

Voda za slonove (engl. Water for Elephants) je romantična drama iz 2011. snimljena po istoimenom romanu kanadske spisateljice Sare Gruen.

Džejkob kao mladić ostaje bez roditelja i kuće te uskače u prvi voz koji je ugledao. Kada se ujutro probudi, shvata da se nalazi u Putujućem cirkusu Braće Benzini i da su svuda oko njega životinje. Pre nego što je otišao na razgovor kod Avgusta, vlasnika cirkusa, ugleda njegovu atraktivnu suprugu Marlenu kako vežba sa konjima. Iako je ovaj rešen da ga izbaci iz cirkusa, Džejkob mu govori da je studirao veterinu i da njegova pomoć oko životinja može da mu bude dobrodošla. Avgust prihvata da mu da posao, ne sluteći da će se između mladića i njegove supruge razviti burna ljubavna veza.

Ris Viderspun i Robert Patinson su zvezde koje bi trebale da vas privuku ovom filmu.

Žanr:drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Francis Lawrence
Scenario: Richard LaGravenese
Uloge:Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz
Uzrast:PG-13
Award:3 osvojene
Studio: Fox 2000 Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:120 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...