•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ek Tha Tiger (2012)

U mračnom svetu tajne sluzbe i špijunaže sve informacije spremljene su u ime "nacionalne sigurnosti". Ali, neke od tih sigurnih datoteka uprkos svojoj sigurnosti pojave se u javnosti i postaju legende. Ovo je priča, priča koja je potresla temelje ovoga mračnoga sveta. U komšiluku državnih službenika u New Delhiju živeo je, zgodan momak, o kome njegove komšije nisu ništa znale. Bio je Indijski najbolji špijun, službenik indijske spoljne obaveštajne agencije "Istraživanje i analiza krilo". Ovaj čovek je službeno poznat kao Tiger (Salman Khan).

Tigar odlazi na jednostavanu i sigurnu misiju praćenja naučnika indijskog porekla koji je osumnjičen da deli svoja otkrića s Ministarstvom odbrane Pakistana. Pokušaj da se sretne sa naučnikom ne uspeva. Kad Tigar pokuša da se upozna i sprijatelji sa naučnikovom kućnom pomoćnicom Zoyaom (Katrina Kaif), on otkriva svoju ljudsku stranu. Po prvi put u svom životu zaljubljuje se Tigar. Ono što sledi je putovanje, na kojem Tigar i Zoya se bore protiv mračnog sveta tajne sluzbe i špijunaže, gde ne postoje osecaji i ljubav.

Indijske filmove neopravdano retko imamo prilike da predstavljamo, ali svakako treba ispoštovati najveću svetsku kinematografiju a 'Ek Tha Tiger' je klasični moderni indijski film.

Žanr:akcija, romansa, triler
Godina:2012
Reziser:Kabir Khan
Scenario:Kabir Khan
Uloge:Salman Khan, Katrina Kaif, Bella Boyd
Uzrast:NR
Studio: Fantastic Films
Zemlja:India
Website:www.facebook.com/EkThaTiger
Jezik:Indijski
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...