•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

End Of Watch (2012)

Jack Gyllenhall i Michael Pena u ulozi dva mlada policijska službenika koji patroliraju najozloglašenijim ulicama South Central Los Angelesa. Verno su portretirani najmračniji i najnasilniji delovi grada, policajci koji riskiraju svoje živote iz dana u dan i cena koju su oni i njihove porodice prisiljeni da plate.

Radnja se u celini odvija kroz HD snimke ručnih kamera policijskih službenika, članova bande i nadzornih kamera.

Američka ”found footage” akciona krimi drama od pisca, ko-producenta, scenariste i reditelja, Davida Ayera, inače reditelja filmova Harsh Times i Street Kings, ali i scenariste filmova kao što su: Training Day, The Fast and the Furious, U-571 , Dark Blue i S.W.A.T.. Osim Ayera, neki od producenata na filmu su Randall Emmett i George Furla. Za specijalne efekte se pobrinuo Kevin Hannigan, a za vizualne Chase Bickel, Seth Brower, Patrick Clancey, Brad Kalinoski, Eddie Soria i Greg VanZyl.

Budžet filma iznosi 20 miliona dolara, a u filmu glume: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Frank Grillo, David Harbour, Anna Kendrick, America Ferrera, Ron Roggé i Cody Horn.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2012
Reziser:David Ayer
Scenario:David Ayer
Uloge: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick
Uzrast:R
Studio: Exclusive Media Group
Zemlja:United States
Website:https://twitter.com/EndOfWatchMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...