•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počinje prodaja karata za 18. Festival autorskog filma

Prodaja ulaznica za 18. Festival autorskog filma za projekcije u Dvorani Kulturnog centra Beograda počela je 17. novembra, dok prodaja ulaznica za projekcije u Domu omladine počinje u ponedeljak 19. novembra.

Ulaznice se prodaju na blagajnama dvorana. Blagajna Dvorane Kulturnog centra Beograda otvorena je od 15 do 21 čas, dok blagajna Doma Omladine radi od 10 do 22 časa.

18. FAF održaće se u Domu omladine Beograda, Dvorani Kulturnog centra Beograda, bioskopima „Fontana“, „Cineplexx Delta City“, „Multiplex Kolosej“, Muzeju Jugoslovenske kinoteke, kao i bioskopu Doma kulture Studentski grad.

U glavnom programu festivala nalazi se 19 ostvarenja, među kojima su dobitnici „Zlatnog lava“ u Veneciji i „Zlatnog medveda“ u Berlinu. U takmičarskoj selekciji za dodelu nagrade „Aleksandar Saša Petrović“, Gran prija festivala koji nosi ime prema jednom od naših najvećih filmskih autora, nalazi se 12 ostvarenja.

Deo festivala čini i 5 interesantnih pratećih programa.

Sve informacije o programu mogu se naći će se uskoro na sajtu festivala, na adresi www.faf.rs, a novosti možete pratiti i na Fejsbuk strani festivala.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila