•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scenarist Priče o igračkama piše nove Ratove zvezda

Disney već radi na novim nastavcima 'Ratova zvezda', a iza priče će stajati scenarist trećeg dela 'Priče o igračkama'.

Michael Arndt, scenarist 'Priče o igračkama 3', prihvatio je pisanje scenarija za 'Ratovi zvezda: Epizoda VII'. Prošli mesec je objavljeno da Disney, otkupivši Lucasovo poslovno carstvo za više od četiri milijarde dolara, planira nastaviti sa legendarnom SF sagom, a prvi novi nastavak, tj. premijera sedme epizode, najavljena je za 2015. godinu.

Lucas će biti 'kreativni konsultant' na svim filmovima, a Arndt je već dobio posao da napiše detaljne treatmente za sva tri nastavka, iako je za sada potvrđeno da definitivno piše i celi scenario za prvi od tri nadolazeća naslova.

Arndt je dobitnik Oscara za scenario filma 'Little Miss Sunshine', a za 'Priču o igračkama 3' bio je nominovan za istu nagradu. Supotpisao je i scenario za nastavak 'Igara gladi', koji dolazi 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu